Порция красота - без козметик
Сподели:
22 Декември 2017, ПетъкПосрещнете Коледа и Нова година с чисто нова визия, без да сте ползвали нито услугите на хирург, нито на козметик! Звучи невероятно, но за целта са ви нужни и минимални средства.


Ако сте от хората, които винаги са мечтали за гъста коса, вече има как да се радвате на такава – без да се налага да ползвате екстеншъни. Предлагаме ви евтина и много ефективна домашна рецепта, която не само ще придаде плътност на косата ви, но и ще събуди спящите луковици на косъма – от една страна, ще ускори растежа й и от друга – ще я сгъсти.


Ако сте от хората, които искат дълги и пърхащи мигли – вече е възможно – и без да трябва да лепите изкуствени косъмчета по клепачите си.


Ако сте от хората, които искат хубави вежди, но дълги години и прекомерно сте ги скубали, за да ги сведете днес до тънки безформени черти – има начин да възстановите предишния им естествен и красив вид.


За изненада на мнозина – тайната се състои само в три съставки – при това всичките съвсем натурални и достъпни. Това са рициново масло, кокосово масло и масло от авокадо! Комбинацията помежду им върши истински и неподозирани чудеса!


Нужни са само 20 мл рициново масло, 15 мл масло от авокадо и 5 мл кокосово масло. Поставете кокосовото масло върху капака на горещ чайник или тиган, за да го стопите, след което смесете всички съставки в шишенце от 40 или 50 мл. На миглите нанасяйте преди лягане – използвайки ненужна четка от спирала.

Ще укрепите невероятно косъма и ще предизвикате растежа му. За да отгледате гъсти вежди, нанесете средството върху кожата на веждите – така ще събудите латентните фоликули – и космите ще израстат гъсти и лъскави.

А на косата нанасяйте 20-30 минути преди миене. Тя ще бъде по-лъскава, гъвкава и еластична. И послушна още след първото приложение. За бърз растеж пък – нанасяйте върху кожата на главата 1-2 пъти седмично и в продължение на 40 мин, като увиете главата с кърпа. /az-jenata.bg
Сподели:
Здраве от природата Виж всички
Красота и козметика Виж всички