3 изненадващо мъдри съвета за щастие в любовните отношения
Сподели:
13 Април 2018, Петък

Макар да съществуват хиляди съвети за любовта, някак есенцията има навика да ни се изплъзва между пръстите. Любовта няма нужда да се усложнява излишно, нито да се украсява. Тя е достатъчна сама по себе си. Затова подбрахме три уникално добри съвета за любовта и връзките, които със сигурност ще ни помогнат да намерим балансът във връзката си!
ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ГОВОРИТЕ ЗА ПАРТНЬОРА СИ

Много често, когато приятелката ни се оплаква от гаджето си и в желанието си да й покажем емпатия и съчувствие ние изваждаме някоя не толкова чиста риза на партньора си. За да й покажем, че ние също сме в подобна ситуация и можем да я разберем. Но внимавайте! Думите творят нашата действителност. Ако често говорим за партньора си по не особено ласкав начин това ще ни вкара във вибрацията на отхвърлянето и без да искаме ще създадем напрежение в отношенията ни. Без това да е нужно.

НЕ Е ВАЖНО КАК ИЗГЛЕЖДА, А КАК СЕ ЧУВСТВА

Много често обръщаме внимание на външния вид и т.н. „социална норма” за това как трябва да изглежда една двойка. Колко често трябва да излизаме, колко често да правим секс, дали си отиваме като двойка и други социални норми. Едно от най-важните правила в любовта е: не е важно как изглежда, а как се чувства. И ако се чувства прекрасно, значи наистина е!

ОБГРАДЕТЕ СЕ С ЩАСТЛИВИ ДВОЙКИ

Вместо да излизате с двойки, които се карат или непрекъснато си вадят мръсните ризи на показ, намерете такива, които умеят да изглаждат различията си с уважение и любов. Излизайте с тях и ще видите разликата. Като социални същества се влияем едни от други. Средата е много важна и ако използваме старата българска поговорка: с какъвто се събереш, такъв ставаш. Е, така е и с връзките! Ако излизате с щастливи двойки, неминуемо ще се превърнете в една от тях!Източник: dama.bg

Сподели:
Здраве от природата Виж всички