Натурално масло по вековна рецепта заличава дори и тежки наранявания
Сподели:
01 Юни 2018, ПетъкКожата е най-големият ни орган, най-видимата част от тялото ни, и когато страда, признаците се забелязват и с просто око. Още по-неприятно е, когато става въпрос за нежната кожа на бебе или малко дете, защото хем искаме да помогнем, хем възможностите за интервенция са по-ограничени. Тогава трябва да изберем продукти с напълно гарантиран произход, без странични ефекти и, за предпочитане – да са с натурален състав.

Лятото е сезон, в който много деца страдат от различни кожни раздразнения – от бебешко подсичане до травми от охлузване на детската площадка. Случва се детето вкъщи да посегне към гореща тава или пък да изгори на слънце абсолютно – няма майка, която да не се е сблъсквала с поне една от тези случки.

Тогава започваме да търсим онзи вълшебен продукт, който да отнеме бързо болката и да помогне за зарастването на нараняването. Всички, които имат деца, имат вкъщи и изобилие от мехлеми, кремове и мазила, купувани в опит да се справят с един или друг кожен проблем.... А би било чудесно да притежаваме само един продукт, с който да третираме всичко, нали?

Е, това може би вече е факт – или поне така изглежда. Колкото повече и по-отблизо гледаме и четем състава на Терезиенойл, толкова повече се убеждаваме, че именно този продукт вероятно е нашият безценен помощник в случаите на най-разнообразни кожни наранявания и травми.

Терезиенойл билково масло при белези, наранявания и изгаряния е истински скъпоценно масло и натурален продукт, съдържащ природни съставки с техния естествен мирис.

Това е уникален продукт, който се произвежда по стара, но неизменно еднаква рецепта вече 700 години, като в съвременните дни е предпочитан както от родилки, така и от медици.

Приложението му е широко – маслото е ефективно при нарушение целостта на кожата от различни травматични фактори –хематоми, изгаряния, ожулвания, подсичане.

Продуктът действа антисептично при наранявания и изгаряния от различен тип и освен това има бърз обезболяващ ефект.

Терезиенойл успокоява сърбежите по кожата, спомага за ускорено зарастване при различни видове наранявания, хидратира тъканите и е много ефективно средство при белези и кожни проблеми.

Маслото се ползва локално, върху зоната, която има нужда от третиране, и може да бъде използвано от хора на всякаква възраст. Подходящо е дори за много малки деца, тъй като не съдържа изкуствени съставки и ароматизатори, а носи естествения аромат на екстрактите от билки.

Бременните и родилките също могат да се възползват от благотворното му въздействие – Терезиенойл помага за предотвратяването на стрии, а родилките могат да го ползват за третиране на евентуални разкъсвания или за заличаване на белези от секцио.

Хематоми и отоци, получени вследствие на различни травми, също се повлияват прекрасно от това автентично масло, произвеждано от билкови екстракти и естествени мазнини, от които кожата ни има огромна нужда.Източник: edna.bg

Сподели:
Красота и козметика Виж всички
Хранене и спорт Виж всички