3 начина да накарате дома си да ухае прекрасно
Сподели:
05 Юни 2018, ВторникВсеки дом има своята характерна миризма. Вероятно повечето от вас са забелязали това. Лошите миризми обаче лесно нападат жилището, в което живеем. Те са навсякъде и е трудно да ги неутрализираме само с проветряване.

10 прости правила за щастие у дома

Вместо да купувате вредни ароматизиращи аерозоли, предизвикващи алергични реакции, вижте как можете да ароматизирате дома си по натурален начин.

Лимон и розмарин

Накарайте дома си да ухае пленително на свеж лимон и розмарин. За целта напълнете бурканче с вода, прясно изцеден лимонов сок и стръкчета розмарин. Добавете течна ванилия и резени краставица. Поставете бурканчето на удобно място, така че да разпръсква аромат. Можете да поставите в него и дървени клечки, които допълнително да излъчват аромата.

Люляк
Кой не обича пленяващия аромат на люляк през пролетта! За да го внесете в дома си, направете домашен ароматизатор с люляк. Смесете вода и водка в съотношение 1:1. Капнете 12 капки етерично масло от люляк в сместа. Излейте я в бурканче. В него поставете 3-4 дървени клечки, които да разпръскват аромата.

Домашен пълнеж за електрически ароматизатор

Ако имате електрически ароматизатор, но пълнителят му е свършил, направете си свой. За целта отворете контейнера. Налейте в него 1/3 етерично масло по избор. Останалото допълнете с вода. Запушете отново с фабричната тапа. Разклатете добре и включете в контакта. /az-jenata.bg
Сподели:
Здраве от природата Виж всички
Красота и козметика Виж всички