Идеи за декорация на градина
Сподели:
30 Октомври 2018, Вторник

Всяко едно кътче в рамка, която е оградата в случая, има нужда от освежаване през определен период от време и понеже красотата се крие в малките детайли, сме решили да ви покажем няколко идеи за декорация на градина. За някои от тях може би сте се сещали, за други не. Изберете подходящата идея за вашето вълшебно място, отделете малко време и ще се изненадате от резултатите. Всеки предмет ще си дойде на мястото и ще създадете една радваща окото и душата картина от цветове и растения.

Камбанките са неизменна част от почти всеки двор. Защо да не си направите и вие такива. Достатъчно е само да запазите няколко бутилки от вино (стъклени, може да са с различен размер) и да намерите малко тел. Завържете ги за гърлата и изберете подходяща  височина да ги закачите. След това започнете да се наслаждавате на приятните звуци, които издават.

Малки цветни плочки по стълбите ще ги обновят и ще им предадат персоналност и стил. Не се колебайте да внесете малко цветно настроение изкачвайки се към дома си.

Саксии, които всъщност до скоро са били полилеи. Ако сте решили да сменяте осветителното си тяло, не го изхвърляйте, намерихме му приложение. Прибавете малко пръст, сложете любимото си цвете и честита ви нова придобивка.

Сложете стъклени камъчета или бели пластмасови перли в стар, неизползваем фенер. Можете да ги намерите в индийските магазини. Ще придадат доста блясък и стил на градината ви.

За любителите на фонтаните. Използвайте средно висок керамичен съд в интересна форма и пробийте дъното му. Промушете тънък маркуч отвътре (както е показано на снимката) и така ще имате фонтанче, което ще е дори функционално – ще полива цветята ви. Може да доукрасите с камъчета около фонтана.

Плетените столове присъстват в почти всяка градина. Тук идеята ни за декорация е да ги пребоядисате в интересен цвят, съчетаващ се с останалите мебели и да закачите малка декоративна саксийка на облегалката. Не се бяхте сещали нали? Гостите ви също ще бъдат изненадани.

Оцветете килимчето пред вратата си със спрей за боядисване. Можете да използвате шаблон или просто да направите няколко цветни ленти.

Всичко, от което имате нужда е един дървен палет, който да освежите с боя. Оказва се, че може да е много функционален, защото се превръща в градинска масичка.

Прибавете свежест към оградата си като боядисате няколко керамични саксии в различни искрящи цветове и ги закачите едно под друго. Можете да ги боядисате със цвете спрей, който можете да закупите от големите вериги магазини за градински принадлежности.Източник: news.bg

Сподели:
Здраве от природата Виж всички
Красота и козметика Виж всички
Хранене и спорт Виж всички