Осмокласнички играят кючек в столичното училище, а учителки им ръкопляскат
Сподели:
19 Март 2019, Вторник

Десетки родители искат да преместят децата си в друго учебно заведение
Ученички играят кючек в клас, а учителки им ръкопляскат. Това се случва в столичното 203-то училище по време на час. Десетки родители на осмокласници искат да преместят децата си в друго училище, защото смятат, че дисциплината и учебния процес не са на ниво, съобщава Нова телевизия. 
„Аз и други родители решихме, че трябва да реагираме. Децата ни споделяха, че в училището периодично не се провеждат учебни занимания. Учениците често гледат филми, които нямат връзка с учебния материал”, каза в „Здравей, България” майка на едно от децата Даниела Капиева.
„Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам автора на видеото, но това не е детето ми“, добави тя.

Ученици играят кючек в час по география

„Провела съм разговори с двете учителки, които са били в класната стая. Поискала съм писмени обяснения“, заяви директорката на 203-то ПЕГ "Св. Методий" Таня Трапова.
„От обясненията става ясно, че клипът е заснет в последната минута от часа. Една от преподавателките ми каза, че ученици са я помолили в края на часа да пуснат музика по повод рожден ден. Самият танц е бил в междучасието”, добави тя.

Учител разрешил на деца да играят кючек в час по музика
„Предстои проверка по случая. Независимо дали в междучасие, или в час – това не е нормално”, заяви експертът от РУО Георги Пашов.Източник: .flagman.bg

В категории: Новините
Сподели:
Красота и козметика Виж всички